Nortek ontwikkelt en produceert Acoustic Doppler Current Profilers (ADCP) en stroommeters voor gebruik in de zee, rivieren, meren en het laboratorium. De instrumenten en software zijn over de gehele wereld te koop en we geven overal technische support. We zijn er trots op innovatief te zijn wat betreft product ontwikkeling en productie processen.

In de Benelux en ver daarbuiten installeren we instrumenten en voeren we meetcampagnes uit op het gebied van stroming, golven, waterkwaliteit, debiet en calibratie van gemalen en objecten.

 
Bezoek Nortek op Offshore Energy

Bezoek Nortek op Offshore Energy

NORTEK BV staat 28 & 29 oktober op de Offshore Energy beurs in de Amsterdam RAI. Op 28 oktober tussen 16:00 en 18:00h houden wij samen met DeepBV een borrel op onze stand, waarbij u van harte welkom bent. Mocht u interesse hebben om deze beurs en onze stand te bezoeken; wij staan in stand 10.037. De toeganskaart kunt u via ons verkrijgen. Alvast tot ziens op onze stand!

Lees verder...

Nortek North European User Symposium, Texel 2014

Nortek North European User Symposium, Texel 2014

Graag bedanken we iedere gast en spreker voor deze fantastische editie! Voor ons was dit een van de hoogtepunten van het jaar en we kijken met zeer veel plezier en interesse uit naar de volgende editie.

Lees verder...

Diana Duma wint NortekBV Student Grant 2014

Diana Duma wint NortekBV Student Grant 2014

Wederom een succesvol jaar voor de Student Grant. Na het zorgvuldig doornemen van de vele voorstellen is Diana Duma de winnaar geworden van de jaargang 2014. Wegens de vele aanmeldingen heeft NortekBV tevens twee extra voorstellen gehonoreerd als tweede winnaar. Joost Brinkkemper en Gertjan van der Ende mogen tijdens hun onderzoek ook gebruik maken van een Nortek instrument.

Lees verder...

North European User Symposium 2014

North European User Symposium 2014

NortekBV, NortekUK en Terra4 nodigen u graag uit voor de Noord Europese gebruikers bijeenkomst. De bijeenkomst is verdeeld over drie dagen waarvan de eerste twee dagen bestaan uit onderlinge gebruikerspresentaties, velddemonstraties, technische discussies en het laatste nieuws over de nieuwe AD2CP apparatuur van Nortek.

Lees verder...

Document acties