Nortek ontwikkelt en produceert Acoustic Doppler Current Profilers (ADCP) en stroommeters voor gebruik in de zee, rivieren, meren en het laboratorium. De instrumenten en software zijn over de gehele wereld te koop en we geven overal technische support. We zijn er trots op innovatief te zijn wat betreft product ontwikkeling en productie processen.

In de Benelux en ver daarbuiten installeren we instrumenten en voeren we meetcampagnes uit op het gebied van stroming, golven, waterkwaliteit, debiet en calibratie van gemalen en objecten.

 
Signature250 release in zicht

Signature250 release in zicht

Met de komst van de Signature 1000 en 500, met elk een meetbereik van 20m en 50m, kregen we direct de vraag of er ook een model beschikbaar zou komen die het gat opvult tussen de 50m en de 1000m meetbereik van de grotere Signature55. De oplossing zal binnenkort worden geintroduceerd in de vorm van de Signature250 met een meetbereik van 150m.

Lees verder...

Nortek-SeaDarQ staat op Interspill 2015

Nortek-SeaDarQ staat op Interspill 2015

Nortek-SeaDarQ staat tijdens de Interspill beurs in de RAI Amsterdam op standnummer A40. De Oil Spill gerelateerde beurs wordt gehouden van 24 t/m 26 maart 2015. De beurs is na registratie vrij toegankelijk.

Lees verder...

Bezoek Nortek op Ocean Business 2015

Bezoek Nortek op Ocean Business 2015

Nortek staat tijdens Ocean Business 2015 op standnummer P10 en nodigt u bij deze van harte uit voor een bezoekje aan de generale Nortek stand. Nortek helpt u graag verder met al uw vragen over de producten en oplossingen. De beurs wordt gehouden op 14 t/m 16 april in Southampton, UK.

Lees verder...

Nortek-BV levert deflector monitoring systeem

Nortek-BV levert deflector monitoring systeem

Ulmatec Baro produceert systemen voor de seismische onderzoek industrie. Eén van deze systemen is de Barovane deflector. Deze deflector borden worden aan beide zijden achter het schip toegepast om de direct achter het schip gesleepte seismische survey instrumenten uit elkaar te houden. Nortek-BV heeft, in samenwerking met Ulmatec Baro, een compleet geintegreerd systeem geleverd.

Lees verder...

Document acties