Nortek ontwikkelt en produceert Acoustic Doppler Current Profilers (ADCP) en stroommeters voor gebruik in de zee, rivieren, meren en het laboratorium. De instrumenten en software zijn over de gehele wereld te koop en we geven overal technische support. We zijn er trots op innovatief te zijn wat betreft product ontwikkeling en productie processen.

In de Benelux en ver daarbuiten installeren we instrumenten en voeren we meetcampagnes uit op het gebied van stroming, golven, waterkwaliteit, debiet en calibratie van gemalen en objecten.

 
Nortek-SeaDarQ staat op Interspill 2015

Nortek-SeaDarQ staat op Interspill 2015

Nortek-SeaDarQ staat tijdens de Interspill beurs in de RAI Amsterdam op standnummer A40. De Oil Spill gerelateerde beurs wordt gehouden van 24 t/m 26 maart 2015. De beurs is na registratie vrij toegankelijk.

Lees verder...

Bezoek Nortek op Ocean Business 2015

Bezoek Nortek op Ocean Business 2015

Nortek staat tijdens Ocean Business 2015 op standnummer P10 en nodigt u bij deze van harte uit voor een bezoekje aan de generale Nortek stand. Nortek helpt u graag verder met al uw vragen over de producten en oplossingen. De beurs wordt gehouden op 14 t/m 16 april in Southampton, UK.

Lees verder...

Nortek-BV levert deflector monitoring systeem

Nortek-BV levert deflector monitoring systeem

Ulmatec Baro produceert systemen voor de seismische onderzoek industrie. Eén van deze systemen is de Barovane deflector. Deze deflector borden worden aan beide zijden achter het schip toegepast om de direct achter het schip gesleepte seismische survey instrumenten uit elkaar te houden. Nortek-BV heeft, in samenwerking met Ulmatec Baro, een compleet geintegreerd systeem geleverd.

Lees verder...

Bezoek Nortek op Offshore Energy

Bezoek Nortek op Offshore Energy

NORTEK BV staat 28 & 29 oktober op de Offshore Energy beurs in de Amsterdam RAI. Op 28 oktober tussen 16:00 en 18:00h houden wij samen met DeepBV een borrel op onze stand, waarbij u van harte welkom bent. Mocht u interesse hebben om deze beurs en onze stand te bezoeken; wij staan in stand 10.037. De toeganskaart kunt u via ons verkrijgen. Alvast tot ziens op onze stand!

Lees verder...

Document acties