Student Equipment Grant winnaars

Met de Student Equipement Grant hebben we studenten en promovendi uitgedaagd om ons een goed voorstel te doen voor het gebruik van een van onze instrumenten in hun onderzoek. De schrijver van het beste voorstel kan drie maanden over een meetinstrument beschikken en kan bovendien gebruik maken van een reisbudget van € 1.000,= voor het presenteren van de resultaten op een conferentie. Wij hebben vijf zeer interessante voorstellen ontvangen van vier verschillende instituten. Hartelijk dank daarvoor.

Met de Student Equipement Grant hebben we studenten en promovendi uitgedaagd om ons een goed voorstel te doen voor het gebruik van een van onze instrumenten in hun onderzoek. De schrijver van het beste voorstel kan drie maanden over een meetinstrument beschikken en kan bovendien gebruik maken van een reisbudget van € 1.000,= voor het presenteren van de resultaten op een conferentie.

Wij hebben vijf zeer interessante voorstellen ontvangen van vier verschillende instituten. Hartelijk dank daarvoor.

De winnaar is Matthieu de Schipper, promovendus binnen de faculteit Civiele Techniek aan de TU Delft. Matthieu de Schipper zal een horizontaal opgestelde Nortek Aquadopp Profiler gebruiken voor zijn onderzoek naar het stromingspatroon over en achter golfbrekers voor de kust van Zuid-Holland. Belangrijke kwaliteiten in dit voorstel zijn de goede omschrijving van het onderzoeksdoel en meetopzet en de innovatieve wijze van meten. Naast het gebruik van het instrument krijgt Matthieu de Schipper een reisbudget van € 1.000,= om zijn resultaten op een conferentie te presenteren.

Goede tweede is geworden Wouter Vandenbruwaene, promovendus aan de faculteit Biologie van de Universiteit Antwerpen. Vanwege de kwaliteit van het voorstel hebben we besloten als tweede prijs een Nortek Aquadopp Profiler of een Qliner debietmeetsysteem voor een korte periode beschikbaar te stellen. Wouter Vandenbruwaene gaat metingen uitvoeren naar de stroming en het debiet op het Verdronken land van Saeftinghe.

We wensen Matthieu de Schipper en Wouter Vandenbruwaene veel succes met de metingen !

Filed under: